Lars-goran's Tools - Dont Throw Your Life Away Instrumental

Här är det bara att haffa

Posted April 20, 2015, 1:37 a.m. By lars-goran

Idag har man varit lite små sugen på ny tv. Får suget ibland för det finns ju egentligen så sjukt mycket olika tv apparater som verkligen håller hög klass nu förtiden så här blir det att försöka jaga på lite så att man ska kunna hitta den som man får mest anvädning för. Så det är en 52 tum lcd som jag har kollat lite på så här får man väl se vad man ska kunna köpa. Det finns ju så många olika ställen idag som säljer med så man får väl jämföra runt lite så att man inte kastar pengarna i sjön. För alla har ju så sjukt olika priser på såna här prylar ändå. Så nu ska man kolla lite prisjakt och allt va de heter så ska man allt haffa den absolut bästa teven sen.